Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 11:04 1 324 6

Издигат Любо Ганев за президент на БФВ

  • любо ганев-
  • бвф-
  • данчо лазаров
Издигат Любо Ганев за президент на БФВ - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на родната волейболна федерация Любо Ганев е готов да оглави БФВ. Както вече беше анонсирано, Инициативният комитет начело с грандовете Левски и ЦСКА, който се обяви за кардинални промени в един от най-успешните ни спортове, ще обяви днес кандидата си за президентския пост. Пресконференцията е от 12:00 часа в Пресклуб "България".

Издигната ще бъде кандидатурата на Любо Ганев, който е подготвил програма за развитието на волейбола ни. Тепърва легендата ще се среща с представители на клубовете за провеждането на дискусии.

Целта на сформирания Инициативен комитет е да свали инж. Данчо Лазаров от президентския пост, който заема от 2001 година насам. Владимир Николов и Александър Попов вече алармираха за оказван натиск от волейболната федерация към клубовете. Почти всички отбори от елитната ни мъжка Суперлига са "за" свалянето на Лазаров. Инициативният комитет единствено не подкрепят Монтана, Арда и Нефтохимик.

От сигурни източници БЛИЦ научи, че Инициативният комитет вече е получил подкрепата на близо 60 клуба, които също са "за" провеждането на изборно Общо събрание.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    6 0 Отговор
    У Ж А С !

    Коментиран от #3

  • 2 ХА ХА ХА

    6 0 Отговор
    Любо Курбаня
  • 3 ФИВА

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "анонимен":

    Абсолютно, все едно да изберат Боби Михайлов.
  • 4 Дичето

    3 0 Отговор
    Онзи ден дебелака говореше по телевизията, че искат да го махат. Сега президент ще го правят! Само на плюскането няма да могат да му смогнат на мазника мазен ненаяден.
  • 5 боцмана

    4 0 Отговор
    Време му беше , малко ли вървя като куче след Боко и Кралев , време му е за кучешка бисквитка.
  • 6 безпартиен

    0 0 Отговор
    Когато Стойчев и Казийски казаха ясно и открито,че с инженера този спорт е обречен,този не ги подкрепи!Останахме без най-добрия волейболист в света за всички първенства до сега!Сега като предложен дава интервюта,но не казва и дума за това дали с протеста си Казийски и Стойчев са били прави и дали би ги върнал в отбора като играч и треньор!!!А този пълничкия и височък човек не беше ли обявен като агент на ДС?