Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 06:38 8 862 8

Жената на Попето ликува след свалянето на Лечков

  • ивелин попов-
  • елена паришева-
  • йордан лечков-
  • национален отбор

Половинката на Ивелин Попов - Елена Паришева посрещна радушно освобождаването на Йордан Лечков от вицепрезидентския пост в БФС.

Бившата попфолк звезда използва социалните мрежи, за да изкаже задоволството си от вчерашното решение на изпълкома.

"Днес е като 10.11 през 89-ата… "Ветрилото" се разтваря и рано или късно справедливостта възтържествува. Жалко за толкова много поколения таланти, които бяха похарчени, в името на определени "личности"!!!! Честито, България! Сега вече може и да вярваме“, написа Паришева към линк с новината за свалянето на Лечков от досегашния му пост.

От изказванията на Ивелин Попов след оттеглянето му от националния отбор също стана ясно, че той не е бил в добри отношения с Лечков. Попето обаче не потвърди в прав текст, че героят от САЩ 94 е сред причините да сложи край на международната си кариера.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перник

    48 5 Отговор
    Ееее, най-сетне тоя Шливенски Циганин го махнаха !
  • 2 Коледно

    22 10 Отговор
    Спомних си една приказка за навързаните свински черва и снимката на Тато с Паси и оная на Тиквун с Павлов. Та и Перукан с Лечков ща резерва е като смяната на Йорданов с Портних - няма промяна, всичко си е постарому.
  • 3 Загубено поколение

    26 28 Отговор
    И аз се сетих , за една народна приказка- Хапнала въшката па излязла начело. Йордан Лечков не можете да го стигнете , нито в този живот , нито в "онзи" , и къде сте вие(от загубените поколения) ,къде е той , та да го коментирате? На челик , на белот , на табла , може би да . Лечков ли ви завързваше връзките на бутонките ,една за друга , като излизахте на терена с екипа на националният? , и Лечков ли ви спря трансферите , че да заиграете в някой голям европейски клуб?

    Коментиран от #4

  • 4 антрашпиц

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Загубено поколение":

    Даже и на терена съм по-добър от него. Мога да го окося по-добре от него.
  • 5 Така мисля

    15 2 Отговор
    Лечков си пада по леки булки ! Пък тази преди години си изкарваше хляба с туй онуй ! Сигурно Лечков не я е подминал ??!!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Милко

    4 0 Отговор
    Кой не е ял сливенският кашкавал.
  • 8 Кво е това сравнение бре, кукло

    3 1 Отговор
    Кой е пропял чалга все ги ръси едни