Last news in Fakti

5 Декември, 2019 12:07 1 107 1

Двама от Черно море "изгоряха" за Лудогорец

  • васил панайотов-
  • цветомир панов-
  • левски-
  • лудогорец

Васил Панайотов и Цветомир Панов аут за мача в събота

Двама от Черно море "изгоряха" за Лудогорец - 1
Снимка: ПФК Черно море

Без двама от основните си футболисти ще бъде Черно море при гостуването си на шампиона Лудогорец тази събота от 16,30 часа в Разград. Това са представящите се силно с екипа на "моряците" Цветомир Панов и Васил Панайотов.

Двамата получиха жълти картони при загубата от Левски в турнира за Купата на България, които са пети на сметката им и ще бъдат наказани за по една среща от дисциплинарната комисия на БФС.

По този начин последното за годината гостуване на Черно море се очертава да е доста тежко за Илиан Илиев и компания.

Днес "моряците" проведоха възстановителна тренировка на стадион "Тича" във Варна. В тима има футболисти с болежки, които обаче няма да попречат на въпросните играчи да вземат участие в срещата с лудогорци. Утре варненци тренират в Морската столица, след което ще отпътуват за Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Стига бе-е-е.... В Черно море могат да се удавят , ама да изгорят....!?