Last news in Fakti

7 Декември, 2019 19:15 1 477 0

Драма! Борусия (Мьонхенгладбах) постигна пълен обрат срещу Байерн Мюнхен

  • бундеслига-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • победа-
  • над байерн-
  • 2:1

''Баварците'' започнаха все повече да се отдалечават от 1-вото място, което към момента се заема именно от Гладбах

Драма! Борусия (Мьонхенгладбах) постигна пълен обрат срещу Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Борусия (Мьонхенгладбах) пребори Байерн (Мюнхен) с 2:1 в знаменита победа в немската Бундеслига и показа, че може да бъде считан за реален претендент за титлата.

Шампионите поведоха в 49-ата чрез Иван Перишич, но след това домакините обърнаха с два гола на Рами Бенсебаини. Алжирецът изравни с глава в 60-ата, а в последната реализира дузпа, предизвикана от нарушение на Хавиер Мартинес, който беше изгонен с втори жълт картон.

В останалите двубои от Бундеслигата, започнали от 16:30 българско време, Борусия Дортмунд разгроми Фортуна Дюселдорф с 5:0 на свой терен, в Лайпциг Ред Бул Лайпциг сломи Хофенхайм с 3:1, Аугсбург преодоля съпротивата на Майнц 05 с резултат 2:1 у дома, а Фрайбург спечели с минималното 1:0 срещу Волфсбург.

Лидер във временното класиране е Борусия (Мьонхенгладбах) с актив от 31 точки от 14 изиграни срещи, втори е РБ Лайпицг с 30 точки и същия брой изиграни мачове, а третата позиция се заема от Борусия Дортмунд, които имат 25 точки, но и мач повече от Шалке 04. След днешната си загуба шампионите от Байерн Мюнхен изпаднаха до 6-ата позиция, като баварците са с актив от 24 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА