Last news in Fakti

11 Декември, 2019 13:22 959 0

Зидан: Никога не съм се страхувал да играя

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • брюж

Предстоящият мач с Брюж е най-важният

Зидан: Никога не съм се страхувал да играя - 1
Снимка: БГНЕС

Зинедин Зидан призова да не се мисли за приближаващия мач между Реал Мадрид и Барселона. Столичният тим има двубои с Брюж и Валенсия преди да излезе на “Камп Ноу”. “Предстоящият мач с Брюж е най-важният. Другото ще дойде, има време. Ние не можем да контролираме дали ще има мач, или няма да има. Има много мнения, няма да влизам в тази дискусия”, заяви наставникът на мадридчани на пресконференция преди тазвечершната среща в Белгия.

“Никога не съм изпитвал страх на футболен терен. Да се страхувам да играя - никога”, призна той. “Очаквам много труден мач срещу Брюж. Те играят за третото място и искат да се класират. За нас това е мач от Шампионската лига, а не контрола. Те показаха в Мадрид, че играят добър футбол, но ние искаме да спечелим”, сподели Зизу.

“Да, Каземиро натрупа доста игрови минути, но един треньор трябва да избира кой да играе. Има и други футболисти с повечко игрови минути. (…) Не знам дали Бензема мисли за рекорда на Раул, но е амбициран и винаги иска още. Ще видим какъв ще е съставът”, каза още Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА