Last news in Fakti

13 Декември, 2019 09:14 1 430 3

В Разград искат голямо име на елиминациите

  • лудогорец-
  • георги терзиев-
  • ференцварош-
  • лига европа

Радостно е, че успяхме да излезем от групата

В Разград искат голямо име на елиминациите - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев бе много доволен от продължаването напред към елиминационната фаза на Лига Европа. Защитникът си пожела на 1/16-финалите отборът да се изправи срещу голямо европейско име.

“Получи се добър мач между равностойни отбори. Важното е, че продължаваме напред, но съжаляваме, че изпуснахме победата в последните секунди. Бяхме ги разузнали добре и се получи хубав мач. Изключително добро представяне, като се има предвид съперниците. Радостно е, че успяхме да излезем от групата. Не знам все още кои отбори се класират, но искаме да бъде голямо име, за да напълним стадиона и да изиграем престижен мач”, каза Терзиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пералня пари

    3 4 Отговор
    С благата на България в лига Европа, кинти за някой, а българския футбол кучета го яли. С такъв статут и формат нищо добро за българския футбол.
  • 2 Кой68

    2 3 Отговор
    Бая вазелин употребихте.........
  • 3 до 1

    4 3 Отговор
    един селски отбор ви нокаутира всички (грандове) таи че малчи