Last news in Fakti

15 Декември, 2019 12:09 862 3

В Чехия: Лудогорец взема Върба за треньор

  • павел върба-
  • лудогорец-
  • треньор

От чешкия клуб дадоха ясна индикация, че специалистът скоро ще се озове в Разград

В Чехия: Лудогорец взема Върба за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Павел Върба се спряга все по-усилено за треньорския пост в Лудогорец, предимно от чешките медии. Самият специалист отказа каквито и да било коментари, докато или от българския, или от настоящия му клуб Виктория Пилзен не обявят нещо официално.

Но с действията си от чешкия клуб дадоха ясна индикация, че специалистът скоро ще се озове в Разград. Причината е, че ръководството на практика вече има договореност с нов треньор, който да поеме юздите след Върба.

Изданието sport24.sk е категорично, че Виктория Пилзен има принципно разбирателство със селекционера на словашкия младежки национален отбор Адриан Гуля. Той би трябвало да поеме функциите на новото си работно място още от следващата седмица.

Върба поиска да бъде оставен на спокойствие поне до мача на своя все още настоящ тим с Теплице, който е последен за годината за Виктория. След него би трябвало да има повече яснота какво се случва около бъдещето му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 566

    1 1 Отговор
    Защо па точно върба защо не кестен дъб бук круша или някакво друго дърво

    Коментиран от #2

  • 2 Щото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "566":

    само с това още не са те намушили, дедо шопе.
  • 3 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Не се пипа нещо, което работи