Last news in Fakti

17 Декември, 2019 10:28 1 266 0

Ферарио Спасов остава треньор на Ботев Пловдив

  • спасов-
  • треньор-
  • ботев пловдив-
  • договор

Договорът му е до края на 2019 година, като до дни той ще подпише нов със срок от 18 месеца.

Ферарио Спасов остава треньор на Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Ферарио Спасов ще продължи да води Ботев (Пловдив). Специалистът пое временно тима след освобождаването на Желко Петрович заради поредицата от слаби резултати и игри, пише "Тема Спорт".

Преди това Феро беше шеф на школата на Ботев. Под негово ръководство тимът записа седем поредни победи - шест в първенството и една за Kупата. Ботев се класира на четвъртфиналите, където ще приеме втородивизионния Ботев (Гълъбово) и ще зимува осми в първенството на точка от шестия Черно море.

Спасов изпълни и друга от поставените му задачи - да залага на все повече млади играчи от школата.
Договорът му е до края на 2019 година, като до дни той ще подпише нов със срок от 18 месеца.

Всички футболисти искат Ферарио Спасов да продължи работа и това е убедило ръководството да го остави начело на тима. Това е втори период за Феро начело на Ботев, който води тима и през есента на 2012 година, но беше сменен от Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА