Last news in Fakti

17 Декември, 2019 15:38 5 302 1

Ливърпул назначи мениджър на мястото на Клоп по спешност

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • катар-
  • нийл кричли

За временен мениджър на Ливърпул беше назначен 41-годишният Нийл Кричли

Ливърпул назначи мениджър на мястото на Клоп по спешност - 1
Снимка: БГНЕС

Програмата на английския футбол и консервативното управление на Футболната лига доведоха до странния прецедент Ливърпул да играе два официални мача на два континента за два дни. Днес „червените“ гостуват на Астън Вила за Купата на Лигата, а утре срещат Монтерей в полуфинал на Световното клубно първенство в Доха.

Това принуди мърсисайдци да вземат кардиналното решение да излязат тази вечер предимно с играчи от тима си до 23 години. Понеже Юрген Клоп е с основната група в Катар, за временен мениджър на Ливърпул беше назначен 41-годишният Нийл Кричли. Той иначе е начело на втория отбор и работи ежедневно с тима до 23 години, който се състезава във Висшата лига 2 и заема седмо място със 17 точки, на осем зад лидера Дарби Каунти. В събота Ливърпул U23 направи домакинско 1:1 с втория тим на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.