Last news in Fakti

20 Декември, 2019 11:28 3 401 4

Пол Погба е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Французинът е извън строя от 30 септември, като дълго време лекуваше упорита контузия в глезена

Пол Погба е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството и играчите на Манчестър Юнайтед вече били напълно уверени, че Пол Погба е изиграл последния си мач за клуба, твърди "Мирър".

Французинът е извън строя от 30 септември, като дълго време лекуваше упорита контузия в глезена. Рекордната покупка на "червените дяволи" трябваше да се завърне през тази седмица, но мистериозна болест за пореден път отложи този момент. Мениджърът Оле Гунар Солскяер всяка седмица говори за това, че очаква с нетърпение Пол Погба обратно в състава си, но съотборниците на французина вече били сигурни, че той няма да облече повече фланелката на Манчестър Юнайтед.

Официалната позиция на клуба все още е, че Погба не се продава, но през януари французинът отново ще направи опит да форсира евентуалния си трансфер в Реал Мадрид. Ако испанският гранд се съгласи да плати исканите от "Олд Трафорд" 150 милиона паунда, то е много възможно все пак клубното ръководство да реши да се раздели с вечно недоволния французин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    16 1 Отговор
    Посредствен футболист, за сметка това интригант. Да се маха час по скоро.
  • 2 Тоя изяде Муриньо

    7 4 Отговор
    Изяде го с парцалите и боли! Да си най-добрия мениджър в света, и да те изяде някой който знае да брои до 10!

    Коментиран от #3

  • 3 Гого

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тоя изяде Муриньо":

    Нищо не е изял,точно обратното Моу го заши на скамейката и му падна цената здраво и с тея скандали никой няма да го иска
  • 4 Асен

    6 0 Отговор
    Съгласен съм с вас. Поредният талант, но леке като човек...с Неймар са един дол дренки. Да ходи да рита в А Окръжна! От Реал трябва да са луди да дадат 150 милиона за този :)