Last news in Fakti

21 Декември, 2019 12:35 1 312 9

Георги Дерменджиев за Интер: Лудогорец е играл и с по-добри отбори

  • лудогорец-
  • интер-
  • лига европа-
  • георги дерменджиев-
  • мнение

Националният селекционер на България смята, че разградчани имат своите шансове срещу италианския град

Георги Дерменджиев за Интер: Лудогорец е играл и с по-добри отбори - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на България и бивш наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев смята, че шампионите имат своите шансове да отстранят Интер на 1/16-финалите за Лига Европа. По това време "нерадзурите" ще имат много трудна програма в Италия.

В кръговете преди, по време и след битките с разградчани момчетата на Антонио Конте срещат съответно Лацио в Рим, Сампдория в Милано и Ювентус в Торино. Тези срещи на практика могат да решат борбата за титлата в Италия.

"Шансове винаги има. Лудогорец е играл и с по-добри отбори. Интер се възобновява в момента и е много силен тим, но в крайна сметка се играят две срещи по 90 минути. Аз винаги съм предпочитал моят отбор да излезе срещу силен съперник."

"Това е показателно ти къде се намираш, какво е твоето ниво и какво трябва да правиш. Да усетиш реалността. Това, че ще играят срещу Интер, е много добре. В такива мачове се повишава и рутината на футболистите", каза селекционерът на националния отбор пред Канал 3.

"Няма какво да се залъгваме. Лудогорец всяка година играе в групите и излиза от тях. Това вече е хегемон, тъй като го прави осем години, и го доказва. Искам другите отбори под Лудогорец да го догонват, а не да го свалят на тяхното ниво", добави опитният специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    2 0 Отговор
    Българският футбол в резюме - "Играли сме и с по-силни и сме губили от много по-слаби отбори."
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Станчо

    0 0 Отговор
    Това и за бившите списъчни грандове важи...
  • 5 Ннммм

    4 1 Отговор
    Тоя не е добре ..пожелавам му Интер да не ги подцени и въобще да иска да играе в този турнир и ще му е много тъжно...колко трябва да си прост да го кажеш това?
  • 6 Не му се отразил добре престоят

    2 0 Отговор
    при лудите. Хванали са го 😂🤣😂 Че с кой по-силен сте играли, чичко? Най-много Реал и ПСЖ да изброим. Е да, ама Реал не са това, което бяха и вече дори с брюж изцапват гащетата. А ПСЖ бяха и те пълни с бразилци, а тренера им - твой приятел, та ви "подцениха" любезно, за да изпреварите Базел. А Интер не ти е Лацио или Милан, защото са водачи в калчото.

    Коментиран от #7

  • 7 Ай сифон бе

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Не му се отразил добре престоят":

    по тъп комент не бях чел

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Петко

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ай сифон бе":

    О, ти пък нали много четеш. Кое стихотворение прочете днес бре, Пенчо.
  • 9 Дедо ти

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ай сифон бе":

    Пише се "по-тъп", а не "по тъп". Данъци плащаме да ходиш на даскало. Голяма грешка е, че образованието е задължително. Най-добре да е частно. Хем учителите ще се стараят, хем и родителите ти ще те гледат по-навъсено за пропилените си пари.