Last news in Fakti

22 Декември, 2019 11:23 1 872 5

Клоп: Чувствам се сензационно

  • юрген клоп-
  • световно клубно първенство-
  • ливърпул

Германецът спечели за първи път трофея от Световното клубно първенство

Клоп: Чувствам се сензационно - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе на себе си от радост след триумфа на Световното клубно първенство, след като на финала неговият тим победи бразилския Фламенго с 1:0 и по този начин направи исторически требъл от международни трофеи, пише gol.bg.

Германецът, който имаше момент в който загуби седем поредни финала, спечели Шампионската лига, Суперкупата на Европа и трофея от Световното клубно първенство начело на "мърсисайдци".

"Това бе една прекрасна нощ за нас. Играем отново след пет дни, така че определено това е доста тежък период. Момчетата обаче показаха в този мач, че наистина имат желание да вдигнат още един трофей и да направят следващата стъпка напред", коментира специалистът.

"Изключително доволен съм от тях. Показаха огромно желание да се борят и да спечелят не само трофея, но и следващия мач. следващото предизвикателство и така нататък. Тази вечер не успяхме да постигнем повече от спечелването на този мач. Чувствам се абсолютно сензационно".

"Печеля за първи път този трофей и съм изключително щастлив от този факт. Мисля, че стигнахме до този успех напълно заслужено. Бяхме по-добрият отбор и закономерно победихме".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    КЛОПИ -РАЗБЕРИ - ДНЕС НИКОЙ НЕ ЗНАЕ- КОЙ БЕШЕ ТРЕНЬОР НА ФРАНЦИЯ НА ПОСЛЕДНОТО СВЕТОВНО /ИЛИ СЕ МЪЧИ ДА СИ СПОМНИ/!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Трол

    6 1 Отговор
    Аз мога да ти избия всички треньори на Ливърпул от Бил Шенкли до Клоп.
  • 3 Ливърпулчо

    2 3 Отговор
    Къде са плужеците от МАНАФЧЕСТЪР
    и други подобни лайномети?!
    Винаги сме номер едно-разберете го Бе!
  • 4 IVAN

    2 0 Отговор
    🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 5 Тц ъ,Тцъ...

    1 0 Отговор
    Мърсисайдци ви отвяха като глиган
    в царевична нива.Мале Мале.......
    Кога ще ги догоните?....
    Ми играйте за Карабао,бау купа!