Last news in Fakti

2 Януари, 2020 19:54 1 476 0

Артета: Няма вариант Обамеянг да напусне

  • обамеянг-
  • арсенал-
  • напускане-
  • артета-
  • оставане-
  • джака

"Дори не ми се мисли за подобен сценарий", каза мениджърът на Арсенал

Артета: Няма вариант Обамеянг да напусне - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че има желание да направи някои трансфери през следващите седмици.

"Ще се опитаме да бъдем активни на пазара, за да видим опции, които могат да засилят отбора. Това е сигурно и това е наше задължение, и ние ще работим по това. Моето задължение е да дам мнението си за нещата, които можем да подобрим. Очевидно имаме някои лоши контузии, като на Чембърс преди няколко дни. Това ще промени плановете ни в защита, но реалността в момента е, че няма да можем да направим много", заяви Микел Артета.

Гранит Джака е свързан с напускане през януари, но Артета подчерта, че вижда швейцарския национал като ключова фигура за своя отбор.

"Проведох разговор с него и исках да разбера чувствата му. Първо исках да разбера разсъжденията му защо смята, че вероятно Арсенал не е правилното място за него. И му дадох своето мнение, моята гледна точка и му казах, че съм готов да го подкрепя от клубната гледна точка и исках съотборниците му помогнат да промени решението си. Имаме нужда от него. Вярвам, че ако успеем да направим това, феновете ще отговорят положително. Дори не мисля за вариант Обамеянг да напусне клуба. Искам го тук", допълни испанският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА