Last news in Fakti

4 Януари, 2020 12:03 2 292 1

Спортният директор на Каляри обяви бъдещето на Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • каляри

От Каляри ще разчитат на българина, но от следващия сезон

Спортният директор на Каляри обяви бъдещето на Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС/EРА

Футболист на България за 2018 година Кирил Десподов ще се завърне в Каляри. Спортният директор на клуба от Серия "А" Марчело Карли обясни, че той отново ще бъде част от тима след края на настоящия сезон.

В момента 23-годишният българин е под наем в австрийския Щурм (Грац), където се представя много силно под ръководството на бившия си треньор в ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Към бившата звезда на ЦСКА има сериозен интерес от Спарта (Прага), както и от няколко италиански отбора. От изказването на Карли става ясно, че в Каляри ще залагат на българина за в бъдеще.

"Следим много внимателно развитието на Десподов. Той израства добре и ще се върне при нас след края на сезона. Той е наш футболист", категоричен е спортният директор на Каляри.

Карли категорично отхвърли на този етап вероятността Десподов да бъде продаден на друг клуб през януарския трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КалНяри

    2 0 Отговор
    Каляри са като куче, вързано на джанка. Нито яде джанки, нито на другите дава! Все пак ще го продадат.