Last news in Fakti

11 Януари, 2020 13:21 4 915 11

Патоложка казала истинската причина за смърта на фена на Ботев

  • футбол-
  • бой-
  • фенове-
  • ботев пловдив-
  • тоско бозаджийски

Инцидентът не е случаен, скочили са 20 човека с каски, колове и ножове и са ги смлели от бой

Патоложка казала истинската причина за смърта на фена на Ботев - 1

Целият му съзнателен живот беше отдаден на Ботев. Той се занимаваше с всичко от хореография до кампании за стадиона. Това каза пред bTV Михаил Манолов, член на УС на привържениците на Ботев-Пловдив по повод убития в Солун Тоско Бозаджийски.

Той се занимаваше с много благотворителни инициативи - дарения за деца, подаряваше подаръци в детски градини, училища.

"Искаме справедливост. Това искат родителите на Тоско, това искат всички фенове на Ботев. Изпращаме писма до гръцките и българските институции. Има сведения нещата да бъдат потулени. Един от арестуваните е син на висш полицай в Гърция, който се занимава с футболно хулиганство. Казаха ни, че и преди са го измъквали. Всичко, което е нужно, ще направим", каза Манолов.

"Инцидентът не е случаен, скочили са 20 човека с каски, колове и ножове и са ги смлели от бой. Разговарях лично с родителите на Тошко, патоложката е казала, че причината за смъртта му е нанесения побой, имал е разкъсани вътрешности. Излезе версия, че причината е друга, а родителите не са получили такава информация. През сълзи бащата на Тошко ми каза, че според патоложката причината е побоя", добави той.

"Родителите му имат нужда от адвокатска помощ от държавата, за да се разбият вратичките в закона. Говори се, че ако е призната за виновна жената, която го е блъснала, ще се говори за непредумишлено убийство и няма да бъдат предприети повече действия", каза още Манолов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    21 12 Отговор
    Каквото търсиш го намерил....целия му живот бил Ботев ....жалка работа...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Русуфил

    27 4 Отговор
    Да си отдадеш живота на тумба африкански цигани, които получават милиони за да ритат някаква топка, вместо да се развиваш интелектуално и да излезеш от мизерията? Bruh ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Флапа

    11 2 Отговор
    Ами, родители, то и в дискотеките не е добре да пускате децата си. Там им правят такива работи, че по добре да не разбирате щото ще се хванете за главата направо.И изобщо този случай с това момче в Гърция го доказва. Родители внимавайте къде си пускате децата, защото или блудстват с тях по дискотеки или ги убиват без причина.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МП4

    19 2 Отговор
    Колко трябва да си т1п да отидеш в друга държава да се сбиеш, като е имало предварителна уговорка за бои . Това е невиждан идиотизъм, хората казват не ходи в чужд град или село , че ще ядеш бой, тези оптимисти в друга държава и 5v5 да са се разбрали да се бият кои ще повярва , скочили 50 човека и са ги направили на пастет. Преди всичко трябва разум, не може само да викаме да трошим да удряме, като нямаш акъл, нямаш нищо, на 28 год да те пребият и на вс отгоре да мине кола отгоре да те довърши. Вземайте си поука, да няма още . . . . .
  • 11 Така ще е

    11 1 Отговор
    Като се занимават с глупости. Най-големите дебили са тия! Били отдадени на футболен отбор - ТРАГЕДИЯ, ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!!! Да се отдадат на държавата, на своя град, на своя квартал, на семейство, на благотворителност, а не на псувни и пиене на бира, докато гледаш как някой рита топка и това да е смисълът на твоя примитивен живот. Много е странно как футболните хулигани излизат на бой с полицията и държавата, за да защитават правото си да псуват и чупят скамейки на стадиона, НО НИКОГА ГИ НЯМА НА ОБЩЕСТВЕНИ ПРОТЕСТИ, било за болни, за пенсионери, за нешо друго. Е, виждал съм платени за защита на правителството, но никога за някаква социална кауза