Last news in Fakti

11 Януари, 2020 14:43 1 394 0

Рома с интерес към бивша звезда на ЦСКА

  • рома-
  • цска-
  • футбол-
  • нападател

Римляните искат да усилят нападателната мощ на тима през януарския трансферен прозорец

Рома с интерес към бивша звезда на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Шахтьор Донецк Жуниор Мораес, който игра с успех преди време и в българския ЦСКА е в сферата на интерес от страна на италианския гранд Рома, пишат медиите на Апенините.

Римляните искат да усилят нападателната мощ на тима през януарския трансферен прозорец и разглеждат възможността да закупят натурализираният национал на Украйна.

Проблем за трансфера може да се окаже липсата на паспорт от Европейския съюз на Мораес, както и сериозният интерес към играча от други клубове.

Към 32-годишният играч интерес има и от Болоня. През настоящия сезон нападателят има 24 срещи с екипа на Шахтьор, реализирал е 17 гола и има 7 асистенции.

Мораес има договор с настоящия си клуб до декември 2021 година.

Рома в момента заема 4-ото място във временното класиране с актив от 35 точки след 18 изиграни мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА