Last news in Fakti

11 Януари, 2020 18:57 1 929 0

Скандал: Фен на Спартак нападнал шеф на "соколите"

  • спартак варна-
  • футбол-
  • втора лига-
  • фен

Управата на клуба излезе с декларация

Скандал: Фен на Спартак нападнал шеф на "соколите" - 1

Юношите младша възраст до 17 години на Спартак завършиха 1:1 с представителния тим на клуба в двустранна игра на Спортпалас. Резултатът откри след почивката Тугай Неджет, който е на проби при мъжете, а малко по-късно Виктор Върбанов от юношите изравни. В края Върбанов изтърва сам срещу вратаря.

Разбра се още, че ФК Спартак има нов рехабилитатор. Това е 30-годишният Павел Черкезов, който е изпълнявал тези функции в ХК Добруджа. Черкезов е бивш хандбалист на Добруджа и националния отбор.

Декларация на ръководството на ФК “Спартак” - Варна

Днес, по време на двустранната игра между представителния тим и юношите на клуба, член на УС и ръководството на ФК “Спартак” - Варна е бил нападнат от фен на клуба.
Това не е първият подобен инцидент с длъжностни лица от клуба, като това с нищо не допринася клубът да работи и да се развива в правилна посока.

Далеч сме от мисълта, че сме перфектни и безгрешни, но даваме всичко, за да го има “Спартак”, въпреки недостатъчния бюджет и младия колектив.

Не може да допуснем хора от ръководството да бъдат възпрепиятствани физически да си вършат задълженията.

Това беше и основният мотив, заради който на Общото събрание на клуба на 3-ти януари подадохме оставки, а именно липсата на нормална работна среда.
В подобна среда на изкуствено създавано напрежение, е невъзможно да се работи добре и това е видно по резултатите.

Заявяваме, че оттук насетне всякакви твърдения, че това ръководство е имало спокойствие в периода, в който е ръководило клуба, са нелепи и безпочвени, защото днес ясно се видя пред очите на всички в колко агресивна и отровна атмосфера работим.

Затова за пореден път призоваваме всички онези, които имат претенции и виждания как да се управлява клуба, да излязат от сенките и да се КАНДИДАТИРАТ НА СЛЕДВАЩОТО ОС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА