Last news in Fakti

12 Януари, 2020 08:53 2 543 1

Реал Мадрид взели стик за голф на мястото на Гарет Бейл

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • голф

Уелсецът е известен с увлечението си по този спорт, като играе във всяка свободна минута

Реал Мадрид взели стик за голф на мястото на Гарет Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл не е с Реал Мадрид на турнира за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия заради възпаление на дихателните пътища, но духът му присъства в отбора. "Марка" съобщава, че в негова чест играчите са взели стик за голф (клъб).

Уелсецът е известен с увлечението си по този спорт, като играе във всяка свободна минута и дори предизвика недоволството на феновете на "белия балет". В еуфорията след класирането на Уелс на Евро 2020 той беше сниман със знаме с изброени приоритетите му - "Уелс, голф, Мадрид", направено от фен.

На Коледа Бейл отново беше обект на шегата, като получи подарък принадлежности за голф. Други от съотборниците му също си тръгнаха с шегови подаръци. Ферлан Менди - тухла, Марко Асенсио - проходилка за възрастни, Браим Диас - играчки, а Винисиус Жуниор - плюшена кукла.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hala madrud

    1 2 Отговор
    тоя да си върви още през зимата спечели апсулютно всичко с реал мадрид без да е от много важна роля освен двата му гола на финала за срещу ливърпул и още някое друго важно попадение ако ощане до лятото ще пребави още 3 ткрофея към сметката си