Last news in Fakti

14 Януари, 2020 15:16 1 582 7

Валери Божинов пред трансфер в ЦСКА 1948

  • валери божинов-
  • футбол-
  • цска 1948

Нападателят е забелязан да влиза в офиса на шефовете на "червения" клуб

Валери Божинов пред трансфер в ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС


Трансферна бомба е на път да гръмне в българския футбол. Любимецът на "синята" публика Валери Божинов е на крачка от преминаване в ЦСКА 1948. Нападателят е забелязан да влиза в офиса на шефовете на "червения" клуб. Срещата между двете страни се е провела в събота и е продължила повече от час, съобщава "България Днес" от достоверен източник.

Това е втора среща между босовете на ЦСКА 1948 и Божигол. По всяка вероятност двете страни обсъждат финансовите параметри по преминаването на Валери в клуба. Вчера той не отговаряше на мобилния си телефон. "Червените" футболисти са едни от най-добре платените във второто ниво на родния футбол.

"Армейците" търсят нападател, с който да вдигнат класата. Шефовете на тима са категорични, че с опита си Валери може да поведе отбора към директна промоция в Първа лига.

Божинов е без отбор от началото на годината. За последно той рита в "Ботев" (Враца). Бившият ас на "Лече" и "Фиорентина" всячески се опитва да си уреди трансфер зад граница. Но удари на камък.

Интерес от Апенините имаше от "Ливорно". Последният в Серия "Б" се отказа от бившия национал. Валери не иска да спира с футбола. 33-годишният играч смята, че в него още има хляб.

Бившият национал ще мисли върху предложението на ЦСКА 1948. Вероятно той ще чака до последно оферта от чужбина. Ако не получи такава до края на месеца, най-вероятно Божигол ще облече червената фланелка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Doko

    10 3 Отговор
    Боже ,дано да го вземат те го заслужават!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Хахахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Doko":

    Хареса ми
  • 3 Мале, малеее...

    3 5 Отговор
    Е как разбра, че тази издънка е " любимец " на ЛЕВСКАРИТЕ журналисте? Няма думи. Каква статия, какво нещо!
  • 4 А тъй на

    8 1 Отговор
    Божинката е номер 1! Здрав е като бик, няма нищо износено по него, кариерата му сега започва, 8 години ще играе в ЦСКА и ще е шампион и голмайстор! След това ще отиде в серия А, и още 10 години ще е шампион на Европа, и голмайстор на света! След това ще се върне и ще оправи футбола в България! Даааа, ще видите всички вие, дето не му вярвате!
  • 5 Божо

    7 6 Отговор
    Поне ще играе в автентичен клуб и история като ЦСКА 1948 , а не в някой други мелезо-припознавачи.
  • 6 разбирач

    4 1 Отговор
    Глюпости, има място за портиер, тази кивот става за това..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.