Last news in Fakti

15 Януари, 2020 14:11 1 373 0

Ето защо Йозеф Хушбауер не подписа с Левски

  • футбол-
  • йозеф хушбауер-
  • левски

В крайна сметка ръководството на Славия (Прага) се разбра с Динамо

Ето защо Йозеф Хушбауер не подписа с Левски - 1

Мениджърът на чешкия халф Йозеф Хушбауер Ондрей Чованец разкри защо клиентът му е избрал да премине в Динамо (Дрезден), а не в Левски.

Импресариото признава, че полузащитникът е имал атрактивно предложение от "Герена" и там той е щял да се бори за титлата, но в крайна сметка Левски не се е разбрал със Славия (Прага) за трансфер.

Припомняме Ви, че според информация на нашата медия, офертата на Левски е била 300 хил. евро. Чешката преса твърди, че Динамо е платил 515 хил. евро за Хушбауер.

"В крайна сметка ръководството на Славия (Прага) се разбра с Динамо. Там той ще играе пред пълен стадион и фантастична публика. В понеделник отлетя за Испания за подготовка с клуба", каза Чованец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА