Last news in Fakti

16 Януари, 2020 16:49 832 0

Размяната на футболисти между Интер и Рома е пред провал

  • леонардо спинацола-
  • матео политано-
  • интер-
  • рома-
  • размяна

“Нерадзурите” трябваше да пратят на “Олимпико” Матео Политано, а оттам Леонардо Спинацола да замине в обратната посока

Размяната на футболисти между Интер и Рома е пред провал - 1
Колаж: fakti.bg/БГНЕС

Размяната на футболисти между Интер и Рома е пред провал, съобщават италианските медии. Както е известно, “нерадзурите” трябваше да пратят на “Олимпико” Матео Политано, а оттам Леонардо Спинацола да замине в обратната посока.

Вчера Политано успешно премина медицинските прегледи и дори позира с шал на Рома. Междувременно, Спинацола се провали на своите задължителни тестове и именно това е причината за раздора между двата клуба. Според информациите Интер са предложили два варианта пред римляните: или нови прегледи на играча, или трансферът от задължителен да стане наем с опция за откупуване. “Вълците” обаче са отхвърлили тези възможности и в момента сделката се намира в задънена улица.

“Гадзета дело спорт” твърди, че това развитие означава, че капитанът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг отново е приоритет за трансфер в тима от Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА