Last news in Fakti

19 Януари, 2020 11:55 2 811 3

Гарет Бейл отново вбеси феновете на Реал Мадрид (ВИДЕО)

  • реал мадрид-
  • вбесяване-
  • тръгване-
  • стадион-
  • бейл-
  • севиля

Уелсецът си тръгна от "Сантяго Бернабеу" преди последния съдийски сигнал на мача със Севиля

Гарет Бейл отново вбеси феновете на Реал Мадрид (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Историята се повтори отново. За четвърти път от началото на сезона Гарет Бейл напусна стадион „Сантяго Бернабеу“ преди края на мач на Реал (Мадрид).

Вчера той си тръгна в 82-ата минута при победата на „белия балет“ с 2:1 над Севиля. 30-годишният уелсец не беше в групата за мача и гледаше срещата от трибуните.

Той обаче не дочака края и напусна по-рано. През този сезон Бейл постъпи по същия начин в мачовете с Леганес, Бетис и Галатасарай.

Бейл обаче отново няма да бъде глобен, тъй като се движи по ръба на бръснача. Според клубните правила, футболистите на Реал (Мадрид) нямат право да напускат „Бернабеу“ преди 80-ата минута на мачовете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Real Madrid

    4 14 Отговор
    Идиот да се маха изобщо не става за отбор като класата на Реал става за отбори като класата на Гранада Левски или Берое не и за Реал да се пенсионира и да вари да играе голф Бейл голфаджията
  • 2 Ггкссст

    8 0 Отговор
    Май забравяш кой ви вкарва головете в финалите
  • 3 Real

    1 1 Отговор
    Гарет играе адски много, но няма кой да го пуска на терена за съжаление. Играе колкото Роналдо, но тренйорите предпочтитат Карим Бензема, който според мен не става изобщо. И теб да не те пускат по мачовете, а само да стоиш няма да ти бъде приятно... Техниката му е уникална не забравяйте гола със задната ножица и многото му други отигравания.