Last news in Fakti

21 Януари, 2020 14:39 1 481 1

Английската футболна асоциация повдигна обвинение на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • дерби-
  • наказание-
  • ''червените дяволи''

Обвинението е заради непристойно поведение на футболистите на Юнайтед по време на дербито с Ливърпул, което се игра преди два дни

Английската футболна асоциация повдигна обвинение на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Английската футболна асоциация (ФА) повдигна обвинение на Манчестър Юнайтед за поведението на играчите на тима по време на двубоя с Ливърпул в неделя, съобщи Франс прес.

„Твърди се, че клубът не е успял да накара играчите си да се държат по подобаващ начин в 26-ата минута на двубоя на 19 януари“, съобщават от ФА.

Става дума за ситуацията през първото полувреме, когато след единоборство между Давид Де Хеа и Върджил ван Дайк се стигна до гол за Ливърпул.

Тогава футболистите на “червените дяволи” наобиколиха главния арбитър Крейг Поусън, настоявайки яростно голът да не бъде признат заради нарушение срещу вратаря им. След намесата на ВАР попадението беше отменено, а Де Хеа получи жълт картон за поведението си.

Манчестър Юнайтед има срок до четвъртък да отговори на обвинението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 0 Отговор
    Английски национали?!Жалки креатури....