Last news in Fakti

23 Януари, 2020 19:35 1 033 0

От Ред Бул: Тази година няма да имаме извинения, ако се провалим

  • ред бул-
  • f1-
  • 2020-
  • хелмут марко

Това е мнението на главния съветник на тима Хелмут Марко

От Ред Бул: Тази година няма да имаме извинения, ако се провалим - 1
Снимка: Ред Бул Контент Пуул

В екипа на Ред Бул няма да имат извинения при неуспешен сезон тази година. Това заяви главният съветник на тима Хелмут Марко, предаде Clubs1.bg.

Според него Хонда ще направи достатъчно добър двигател, с който отборът ще може да се бори с Мерцедес и Ферари. Но за да се случи това, и шасито на екипа от Милтън Кийнс трябва да е достатъчно добро още от началото на сезона.

Първата година от партньорството между „биковете“ и японския производител беше много добра. Макс Верстапен записа общо 3 победи – в Австрия, Германия и Бразилия, и 2 полпозишъна. А при по-добро стечение на обстоятелствата успехите можеха да се повече. Самият мотор на Хонда пък беше достатъчно надежден.

За тази година Марко смята, че Ред Бул трябва да спечели повече от 5 победи и да се бори за титлите. И ако това не се случи, Хонда няма да е извинение за неуспеха.

„Искаме да се борим за шампионата и за да го направим, знаем, че трябва да бъдем конкурентни по отношение на шасито още от старта на сезона, каза Марко. – Това означава още от първото състезание.

В Хонда имат добро увеличение на показателите за тази година. И след като всичко обещано от тях досега беше изпълнено, предполагаме, че това ще се случи отново. А това означава, че няма да имаме извинения.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА