Last news in Fakti

23 Януари, 2020 23:05 2 050 0

Обамеянг се е съгласил да премине в Барселона

  • обамеянг-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • барселона

Габонският голаджия е готов да акoстира на ''Камп Ноу'', но...

Обамеянг се е съгласил да премине в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/EРА

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е дал принципното си съгласие за трансфер в Барселона.

Преди два дни испанското издание Mundo Deportivo излезе с информацията, че габонецът е на първо място в списъка на каталунците за нов нападател. Сега същият източник продължава темата с твърдението, че капитанът на "топчиите", който има договор с настоящия си клуб за още 18 месеца, е дал положителен отговор на Барселона. Мотивите на габонеца били, че именно клуб като Барселона отговаря на неговите амбиции да печели трофеи.

Сега обаче предстои по-трудната задача Барселона да убеди Арсенал да се раздели с най-добрия си футболист, което на този етап изглежда невъзможно. Каталунците пък искат Обамеянг именно сега, за да може той да запълни празнината, оставена от контузията на Луис Суарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА