Last news in Fakti

27 Януари, 2020 12:25 1 789 0

Легендата Боб Аръм организира бой между Конър Макгрегър и Терънс Крауфорд

  • боб аръм-
  • конър макгрегър-
  • терънс крауфорд

Промоутърът на Кобрата обича атрактивните битки

Легендата Боб Аръм организира бой между Конър Макгрегър и Терънс Крауфорд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Промоутърът на шампиона в средна категория на WBO Терънс Крауфорд – Боб Аръм, който работи и с Кубрат Пулев, не се отказва от идеята да организира свръх доходоносни двубои, пише boec.bg.

Опитният импресарио се надява ММА звездата Конър Макгрегър да се съгласи на два мача с Крауфорд – един по правилата на ММА и един по правилата на бокса.

„Теренс Крауфорд е готов да се бие с Конър Макгрегър на негова територия в осмоъгълника. Три месеца по-късно двамата могат да направят боксов двубой“, каза Аръм.

„Да, Крауфорд е готов да се бие с Макгрегър според правилата на MMA. Надявам се, че всичко ще се случи. Не знам как това ще се отрази на репутацията на Крауфорд като боксьор, но със сигурност ще е добре за банковата му сметка“, добави промоутърът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА