Last news in Fakti

30 Януари, 2020 18:26 1 643 7

Хамилтън: Не преговарям за нов договор

  • люис хамилтън-
  • мерцедес-
  • формула 1

Вестниците си измисляли истории

Хамилтън: Не преговарям за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън не е близо и не преговаря за нов договор с Мерцедес, обяви 6-кратният световен шампион във Формула 1.

Наскоро се появиха информации, че той се е договорил с тима да подпише за още 2 години, а впоследствие се заговори, че бави финализирането на контракта, защото е поискал контракт за 4 сезона.

Освен това британецът поискал по 55 милиона евро заплата на година, което е твърде сериозно увеличение към и без това огромното възнаграждение, което получава. Сега обаче той бе категоричен, че нищо от това не е вярно.

„С Тото (Волф) все още дори не сме говорили за контракт. В момента не вървят никакви разговори по този въпрос, а вестниците просто си измислят истории” написа Люис в Инстаграм.

Понастоящем Хамилтън е обвързан с Мерцедес до края на този сезон, в който може да изравни Михаел Шумахер по титли, ако отново триумфира и да го надмине по победи, ако спечели 8 състезания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    9 17 Отговор
    Махай се и ти и Мерцедес от Формула 1. Нащастник.
  • 2 Защо бе

    13 4 Отговор
    Какво ти пречи? А завистливо човеченце?

    Коментиран от #4

  • 3 Люис

    9 4 Отговор
    Решението е твое, аз съм с теб...!(На такъв пилот е удоволствие да бъдеш дори и навигатор...чувам как свистят гумите по идеалните и трудни писти...!)
  • 4 Коко

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Защо бе":

    Като цяло не ми пречи и не ме интересува, но познавам няколко слепи негови фенове и очаквам включване. За съжаление явно не четат Факти
  • 5 Всеки има фенове

    6 1 Отговор
    В нещо си...! Какво лошо има в това...!?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дсдс

    0 0 Отговор
    Доказано е най-резултатният пилот сред всички. Ако не бе добър пилот тогава Ботас щеше да спечали с равностойна кола. Според мен Макс е по-добрият и по-бързият пилот, защото докарва астматичния си болид до победа с майсторство и усет, а не с перфектна техника. Фераритата са позорни, макар и мощни. Останалите са пълнеж.