Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 18:08 1 083 3

Лудогорец загуби от Цървена Звезда в Турция

  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • контрола-
  • турция

Това е второ поражение за разградчани по време на подготовката им

Лудогорец загуби от Цървена Звезда в Турция - 1
Снимка: ludogorec

Лудогорец загуби контролата си срещу Цървена Звезда с 0:1. Двубоят бе част от зимната подготовка на "орлите" в Турция. Това е второ поражение за разградчани по време на подготовката им. Голът за гостите отбеляза Гобелич в 28-ата минута. "Орлите" улучиха гредата в 56-ата минута чрез Чибота, а удар на Битон бе изчистен от голлинията в 78-ата. Владислав Стоянов пък успя да отрази дузпа на Павков в 85-ата минута, след нарушение на Георги Терзиев.

Двубоят започна сравнително спокойно, като в първите няколко минути битката бе предимно в средата на терена. При първата по-сериозна ситуация в мача "звездашите" откриха резултата. След многоходова акция на последва центриране, от което се стигна до удар на Петрович, но Пламен Илиев спаси. При добавката обаче Гобелич не сгреши и откри резултата в мача в 28-ата минута.

До края на полувремето отборът на Лудогорец така и не стигна до по-сериозно положение, с което да застраши вратата на Милан Борян. Така двата тима излязоха на почивка при резултат 0:1.

На полувремето Павел Върба извърши 5 смени - играта напуснаха Пламен Илиев, Сисиньо, Рафаел Форстър, Станислав Манолев и Марселиньо, а на терена през вторите 45 минути играха Владислав Стоянов, Жордан Икоко, Козмин Моци, Талеб Таута и Абел Анисе.

В 56-ата минута дойде и най-опасното положение в сметката на "орлите". Лудогорец получи правото да изпълни фаул. Зад топката застана Мавис Чибота, който изненада всички и стреля директно, но ударът му срещна гредата. 2 минутки по-късно Якуб Шверчок бе изведен сам срещу Борян, но ударът му бе париран от вратаря на сърбите. Топката стигна до Баджи, който пробва изстрел от средна дистанция, но топката бе отбита. Последва центриране, което стигна до Шверчок и той стреля, но твърде слабо и право в ръцете на стража на Звезда.

Най-големият пропуск в мача дойде в 78-ата минута. Вандерсон и Кешерю успяха да преминат през защитата на Цървена Звезда с няколко подавания, след което първият стигна до аутлинията и подаде около дузпата, където бе Битон, но той стреля прекалено слабо и Гаврич изби топката от голлинията.

В 81-ата минута Петрович направи страхотен удар от далечна дистанция, но Владислав Стоянов показа класа и извади топката в корнер. От последвалия такъв ударът с глава на футболист на Звезда излезе над вратата.

4 минути по-късно Георги Терзиев извърши нарушение в наказателното поле и съдията свири дузпа. Зад топката застана Павков, който стреля, но Владислав Стоянов отново бе на високо ниво и спаси дузпата!

Така Лудогорец допусна второ поражение в контролите си в Турция. За момента "орлите" имат 4 мача в Турция, в които постигнаха 2 победи и 2 загуби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    2 5 Отговор
    Какъв български отбор е Лудогорие. 90% са мелези отвън.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ти пък си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    100% отвътре