Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 16:18 2 082 1

Шокиращ подарък за футболист на Реал Мадрид

  • ферлан менди-
  • реал мадрид-
  • рафаел варан

Какъв е той разкри сънародникът му Рафаел Варан

Шокиращ подарък за футболист на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Френският бранител на Реал (Мадрид) Ферлан Менди е получил запомнящ се подарък от съотборниците си за Коледа. Какъв е той разкри сънародникът му Рафаел Варан, като побърза да уточни, че Менди е разбрал шегата и не се е разсърдил.

"Подарихме му тухла. Да, опаковахме я и му я дадохме. Защо ли? Защото всички се оплакваха, че влиза твърдо на тренировки. Той обаче не е лош играч. Помага много на отбора и се радваме, че е при нас", заяви Варан.

Левият бранител Менди премина в Реал през лятото на 2019 година за 48 милиона евро от френския Лион и започна да се утвърждава сред стартовите 11 на "белите".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристиан

    7 0 Отговор
    И тъпаците от факти качили Асенсио плюс Винисиус
    Толкова ли не можахте да откриете снимка в Гугъл на менди?