Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 10:36 835 0

Кристиан Димитров: Ботев ме научи, че футболът е любов

  • димитров-
  • ботев пловдив-
  • сбогуване-
  • любов-
  • учене-
  • хайдук сплит-
  • трансфер

Защитникът с емоционално сбогуване с пловдивския клуб

Кристиан Димитров: Ботев ме научи, че футболът е любов - 1
Снимка: БГНЕС

Броени часове, след като Ботев Пловдив продаде Кристиан Димитров на хърватския гранд Хайдук Сплит за 400 хиляди евро, централният бранител се обясни в благодарности и любов към клуба и феновете. Националът на България записа 72 срещи с екипа на "канарчетата", в които вкара 6 гола.

Ето какво написа защитникът в социалните мрежи без редакторска намеса:

„Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички. Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, от къде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко. Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда, по - добър и по - успешен! Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моя дом! Дом, който ме възпита и показа, че футбола е нещо повече от игра, футбола е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил - ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми!

Давах всичко от себе за Ботев,оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен.

Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм ....

Благодаря ти Ботев Пловдив”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА