Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 14:15 2 112 19

Фенове на ЦСКА: Писна ни от пропагандата за Левски

  • ултраси-
  • фенове-
  • подкрепа-
  • пропаганда-
  • левски-
  • криза-
  • призоваване-
  • вечно дерби-
  • цска-
  • социални мрежи

"Червените" ултраси написаха гневен пост в социалните мрежи

Фенове на ЦСКА: Писна ни от пропагандата за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

На феновете на ЦСКА им писна от пропагандата за кризата в Левски. Това стана ясно от гневен пост в социалните мрежи, написан от групата "Offenders" В него се призовава "червените" запалянковци да изкупят билетите, които им се полагат, за Вечното дерби, което е на 15-ти февруари (събота).

Ето какво написаха ултрасите:

В следващите редове ще бъдем максимално конкретни и ясни, няма да ви развиваме теории и да ви разказваме приказки от "1001 нощ".

Факт е, че докато зверската пропагандна машина в медии и социални мрежи на онези отсреща тече с пълна сила, ние спим. Докато те си "спасяват" клуба с купуването на няколкостотин абонаментни карти, ние спим. Докато всяка една телевизия или сайт ежедневно ни занимава с проблемите на отборчето от Подуене, сякаш целият български народ е длъжен да плаща за масрафа на всички предишни "лешояди", източвали фирми и държавата в полза на родения със сребърна лъжица в устата турскосин урод, ние спим.

Няма да се самозаблуждаваме, че всичко в клуба ни е наред, защото то не е и сме го заявявали и преди. Но ако всичко написано горе не ви ядосва поне малко или ако мислите, че няма нужда да защитите поне честта си в дербито, то реално нямаме какво повече да ви кажем.

С останалите ще се видим на стадиона.
И в радост, и в тъга.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    14 28 Отговор
    Вие оранжеви продажници е по-добре да мълчите и да си ...... майката!!!

    Коментиран от #8

  • 2 Щом ви е писнало

    12 20 Отговор
    Има и Б и В група бе! Кажете на Гришата да ви заведе там!
  • 3 Вла

    21 10 Отговор
    Не е редно футболен отбор да се нарича Левски,не съм фен на тоя жалък отбор, но не ми харесва и противниците му да викат "долу Левски".

    Коментиран от #10

  • 4 filo

    9 9 Отговор
    Левски умре.
  • 5 Георги

    3 3 Отговор
    Не мога да ви мразя по лошо е вие сте ми безразлични и смешни вие си знаете защо.
  • 6 СДЕЧЕВ

    10 5 Отговор
    ОТ КОГА ФАКТИ ДАВА ТРИБУНА НА ОМРАЗАТА?
  • 7 Ivan

    6 2 Отговор
    Всички футболни фенове трябва да се обединят и да покажат че в тази държава всички големи медии заедно с властта и парламента изяждат и изпиват нашите пари нашите данъци държат народа в невидение и постоянен стрес вече 30 години. Само робите търпят робство защото така ги възпитават от малки. Незачитане на всички аз написани от крадци и измамници национализиране на всички големи хранителни вериги БЕЗПЛАТНА храна за народа това е начина за промяна
  • 8 Никсън

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "1914":

    Лапай и ... се потапяй!

    Коментиран от #11

  • 9 Лудия касапин

    12 8 Отговор
    Аре не се правете на ощипани ученички, преди 4 години преди да ви закрият, какво беше, а? То не бяха Дучета, Животни и всякви други индивиди по радиа, телевизии и вестници. За цирка пък с 8-те милиона, да не говорим. Много ясно, че ще коментират Левски, след като е най-обичания отбор в България и много хора се интересуват, какво става с него. Вие продължавайте да спите...
  • 10 Другия с коня

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "Вла":

    А да се наричаш централен спортен клуб на Армията е много интелигентно.....Къде видя войници в клуба ви,къде видя други отбори на Армията,че този да е Централен....И с тази Петолъчка Комунистическа сте за Сибир...И пак ще гризнете дръвцето.....

    Коментиран от #13, #15

  • 11 1914

    6 8 Отговор

    До коментар #8 от "Никсън":

    Ако бях като теб фен на Литекс бих се потопил дълбоко, колкото до лапането- лапам кинти всеки ден!
  • 12 ХА ХА ХА

    6 7 Отговор
    Незнам друг отбор освен един пръкнал се изкуствено, по подобие на отбор от една поробителска държава, и едни престъпни червени продажници създали това смешно червено отборче в услуга на господаря си, а всъщност то това е оранжево селско отборче с цвят по скоро на детско ако от тиквено пюре на един....
  • 13 Вла

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Другия с коня":

    ЦСКА като име не е претенциозно като Левски,Ботев.Не може някакви лумпени,дегенерати,чалгари и набедени спортисти,обект на присмех и презрение да ползват имена на национални герои и да се отъждествяват с тях.Какво,който не харесва измисления ви клуб не е патриот ли?Аз лично харесвам "Чико"-село Бяга,сърцати момчета и подходящо име за футболев отбор !

    Коментиран от #14

  • 14 Другия с коня

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Вла":

    Аз лично участвах във възстановяването на Паметната плоча ,където е създаден отбора 1914 от група ученици в градинката НДК със пари на Фенове събирани стотинка по стотинка и СМС и......Кой е Измисления отбор.....КОЙ е лумпен от Тях и Чалгар......Толкова сте Смешни....

    Коментиран от #17

  • 15 Вла

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Другия с коня":

    По нагоре някъв е писал "Левски умре".Кажи ми редно ли е името на клуба ви да става повод за такива малоумни изказвания?Огромната част от футболните привърженици са от най-безпросветната част на обществото.Някакъв изявен ултрас от агитката на клуба ти,известен в тия среди, целия в татуировки с лицето на Апостола го питаха в интервю да каже една мисъл на Левски и не се сети,иначе много знаел,тва му бил кумира....От къде на къде ... се ползва това свято име от подобни елементи..да се отъждествява с някакви отбори и който ни им е фен е против Апостола...така ли ?
  • 16 Турчин

    2 4 Отговор
    Кочината предчувства съботния бой дето ще ядат.
  • 17 Вла

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Другия с коня":

    Левски е на всички българи и не може името му да се заема по този начин,да става повод за разделение в обществото и това да е повод разни отрепки да хулят името му скандирайки против отбора,нито пък някой е длъжен да харесва отбора заради името му.

    Коментиран от #19

  • 18 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КОГАТО ФК "ЛЕВСКИ " БЕ С РЕШАВАЩА ПОДКРЕПА В ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ -УНИЩОЖИ ФК"МИНЬОР" -ПК И ФК "МЕТАЛУРГ"ПК -ЗАЩОТО "ИГРАЕХА" ЗА ЦСКА И ЛИТЕКС !!! ПРАВО ИЛИ КРИВО -БЕ ДЪРЖАВНА НАМЕСА !!! ДНЕС ФЕНОВЕТЕ НА ФК"МИНОР" И "МЕТАЛУРГ" ...-НО ЛЕВСКАРИ. СА ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ С КАКВОТО МОГАТ !!!!!!!!!!!
  • 19 Другия с коня

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Вла":

    Левски е синоним на Безкористност в Името на Българския Народ....Ще ти напиша нещо,което малко хора го знаят....Има сдружение на феновете на Левски 1914,което се нарича Сини Инициативи.Събираме пари с СМС и дарения за материали и абсолютно Безплатно,Без заплащане възстановихме гробовете на Легендите играли в този отбор.Пръст,цветя,вази,купи.....Изправяне и подмяна на надгробни плочиплочи....Насълзените очи на роднините на футболистите бяха Единствената награда на Фен клуба на Леяски и Синя Инициатива.....Големи сте....Заслужавате името на Левски на гърдите и знамената си....