Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 18:57 2 675 8

Капитанът на ЦСКА: Съдията накъса мача

  • вечно дерби-
  • левски-
  • цска-
  • 0:0-
  • петър занев

Петър Занев се извини за реакцията си спрямо главния съдия на дербито с Левски - Георги Кабаков

Капитанът на ЦСКА: Съдията накъса мача - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Петър Занев сподели недоволството си от съдийството след нулевото реми във Вечното дерби между Левски и ЦСКА. Той се извини за грубото си поведение след последния съдийски сигнал, което бе насочено към съдията на мача - Георги Кабаков, а в резултат на него Петър Занев получи червен картон.

''Дербито се получи като заряд, единоборства и желание, но като игра има какво да се желае. Когато играят грандовете в българския футбол нивото трябва да е далеч по-високо. Всяко единоборство обаче беше свирено като фаул'', изрази недоволството си от подхода на арбитъра Занев.

"Не бях прав в ситуацията след жълтия картон. Извинявам се, изпуснах си нервите. Понякога човек прави глупости''. отбеляза най-опитният футболист в състава на ЦСКА.

''Ритъмът беше разкъсан и по този начин не се получава мач. Аз не говоря против Кабаков. Надявах се обаче да се получи мъжки двубой с ритъм, а не да се свири всяко докосване и падане'', продължи капитанът на ЦСКА.

''Мисля, че сме по-добрия отбор. Не успяваме обаче да си вкараме положенията. Ще продължаваме да работим и дано влязат ситуациите. Създадохме доста положения, но завършващите елементи ни липсват, липсва ни и класа'', допълни Занев.

„Антов има голямо бъдеще, много интелигентен играч. Не се главозамайва, а работи много на тренировки и иска да се развива. Не съм аз този, който ще определи позицията му на терена, но според мен поливалентността му ще му помогне занапред. Той има място в националния отбор'', похвали младия си съотборник капитанът на ''армейците''.

„Явно трябва в предни позиции някои хора да покажат лидерски качества. Али Соу е добър нападател, може би просто му липсва шанс пред гола. Дано започне да вкарва'', вметна Занев.

''След загубените точки срещу слабите отбори, сега трябва да наваксваме в дербитата. За съжаление пореден хикс'', завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    7 14 Отговор
    Абе на тоз му препоръчвам да си пусне мача и да го изгледа внимателно, пък после да разправя как били по-добрите, но не могли да си вкарат "положенията".

    Коментиран от #3

  • 2 боцмана

    6 0 Отговор
    Най добра беше публиката!
  • 3 Vlad

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Пич, съветвам те и ти да изгледаш мача отново, че явно си чистил или готвил докато слушаш.

    Коментиран от #7

  • 4 5555

    4 2 Отговор
    Не съдията накъса мача, а ония футболисти, дето като ги докоснат, падат на тревата и се превиват....
    Симулантите!
  • 5 Сърп и чук

    6 7 Отговор
    Какъв мач!!!? Агитката на ЦСКА ако има малко гражданска доблест и политическа зрялост, щеше да подкрепи протеста на Левски и тиквата ще се чуди къде да се скрие! Без Левски не може да има ЦСКА! Това лудогорчец и подобни бизнеси са временни неща!
  • 6 Фен

    2 0 Отговор
    Големи аматьори от тия мърльовци нема никаде .
  • 7 Той го е

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Vlad":

    взел за левскар.
  • 8 Кой68

    1 0 Отговор
    Пак някой ви е виновен че неможете да създавате голови положения и да ги реализирате........Що поне един път не кажете-Толкоз си можем.Това е.......