Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 09:25 1 095 1

Зидан: Обидно ми е, че загубихме две точки

  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • реал мадрид

Не е лесно да се върнеш в мача след такъв гол

Зидан: Обидно ми е, че загубихме две точки - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи като "обидна" загубата на две точки след равенството 2:2 със Селта на "Бернабеу" в 24-ия кръг. Реал се оказа догонващ в резултата още в седмата минута, когато Фьодор Смолов откри за "небесносините". "Белите" направиха обрат след почивката след попадения на Тони Кроос (52) и Серхио Рамос (65 - дузпа). Санти Мина обаче смълча "Сантиаго Бернабеу" в 85-ата минута. Така разликата между водача Реал Мадрид и втория Барселона вече е само една точка.

"Заради усилията, които положихме ми е обидно, че загубихме две точки, но изпитвам удовлетворение от борбата на терена. Да, загубихме две точки. Не е лесно да се върнеш в мача след такъв гол. Като цяло нещата в защита при нас стоят добре. Доволен съм от всички. Хубаво е, че Еден Азар се върна. Игра 70 минути, както беше планирано", коментира Зидан.

Френският специалист беше въвлечен в любопитен епизод в 61-ата минута на мача, когато беше съборен от ганайския бранител на Селта Жозеф Айдо, който гонеше една топка и в старанието си се блъсна в стоящия край линията Зидан. Треньорът на Реал само се усмихна, а след мача не коментира инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Linda Mark

    0 0 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....