Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 13:59 1 601 4

Извадиха тим от Втора лига

  • втора лига-
  • поморие-
  • лиценз-
  • отнемане-
  • изваждане-
  • бфс

Лицензионната комисия към БФС отне лиценза на Поморие

Извадиха тим от Втора лига - 1

Отборът на Поморие бе изваден от Втора лига и на всички отбори през втория полусезон ще бъдат присъедини служебни победи.

Решението на СТК към БФС:

Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС от 24.02.2020 година за отнемане на професионалния лиценз на ОФК „Поморие“ за сезон 2019/2020 г, СТК при БФС определя следните санкции:

За първо неявяване поради, непокриване на спортни критерии в срещата от 19-ти кръг на Втора лига между отборите на ФК „Кариана“ Ерден и ОФК „Поморие“, на основание чл. 24, ал. 1, буква а/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г на ОФК „Поморие“ се присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ФК „Кариана“ Ерден, отнемат три точки от актива на ОФК „Поморие“ и им се налага имуществена санкция в размер на 2000/две хиляди/ лева.

За повторно неявяване поради, непокриване на спортни критерии в срещата от 20-ти кръг на Втора лига между отборите на ОФК „Поморие“ и ПФК „Нефтохимик 1962“ Бс, на основание чл. 24, ал. 1, буква б/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г, на ОФК „Поморие“ се присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ПФК „Нефтохимик 1962“ Бс и се налага дисциплинарно наказание, преместване на отбора в по-ниско ниво (следващото по низходящ ред) за следващата спортно-състезателна година без право да довърши участието си в настоящата спортно-състезателна година.

На основание чл. 24, ал. 11, буква б/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г, в следващите срещи на ОФК „Поморие“ се присъжда служебна загуба при резултат от 3:0 в полза на отборите с които следва да играе по програма.

На основание чл. 24, ал. 1, буква б/, СТК при БФС предлага на ДК при БФС да потвърди гореописаните санкции към ОФК „Поморие“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НеДДРОнег

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    А бе келеш, ти сляп ли си, че това е копирано решение на БФС, бе калъф? Те са го написали така, а не автора

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ДДРОнег

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "НеДДРОнег":

    ивчо, браво, поправил си се , но защо коментираш под чуждо име , срам те е ,нали !!!!!!!
  • 4 ДДРОнег

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "НеДДРОнег":

    Кво си мислиш, ве Ивчо, че кат ме баннеш и край. Неграмотник си ти и те е срам от себе си. Като цитираш, слагай кавички, ако знаеш какво е, де !!!