Last news in Fakti

2 Март, 2020 19:44 1 429 0

Етър разби Витоша (Бистрица) в мач с 8 гола

  • етър-
  • футбол-
  • витоша бистрица

"Болярите" бяха тотални господари на терена и заслужено спечелиха с 6:2

Етър разби Витоша (Бистрица) в мач с 8 гола - 1

Отборът на Етър разсипа Витоша Бистрица с 6:2 като гост, в последен мач от 23-ия кръг на родното първенство. "Болярите" бяха тотални господари на терена и заслужено взеха трите точки по този изразителен начин. Така, отборът от Велико Търново се изкачи до 10-ата позиция с актив от 23 точки, а тимът от Бистрица продължава да затъва и остава на последната позиция с 5 пункта.

Изненадващо или не, до 15-ата минута резултатът бе 0:3 за "болярите". В 10-ата минута Красимир Станоев успя да центрира, Василев излезе неразчетено и топката попадна в Яни Пехливанов, който подаде на Александър Дюлгеров и бившият играч на ЦСКА от близко разстояние успя да отбележи за 0:1.

2 минути по-късно Етър удари съперника си за втори път. Антон Огнянов успя да се измъкне и да нахлуе в наказателното поле и центрира към Милчо Ангелов, който стреля във вратата, а там Веселин Минев пробва да изчисти от голлинията, но неуспешно, довкарвайки топката за 0:2.

Четвърт час след началото на срещата Яни Пехливанов направи резултата класически. Милчо Ангелов получи топката от Божидар Кацаров и я даде в наказателното поле, където бе Пехливанов. За него задачата бе прекалено лесна, след като успя да матира Василев с удар от пеналтерията.

В 30-ата минута Витоша върне един гол. Кристиян Кочилов успя да реализира дузпа.

Малко по-късно обаче Евгени Зюмбюлев от Витоша не успя да върне топката с глава към вратаря си и от това се възползва Боджадж, който с удар от въздуха възстанови преднината от 3 гола на "болярите".

14 минути след подновяването на играта бистричани вкараха втори гол в мача. Атанас Кабов пробва Христо Иванов от далечно разстояние, а вратарят не се справи по най-добрия начин и не успя да избие топката добре, от което се възползва Илия Димитров и направи резултата 2:4.

Етър обаче не се уплаши и вкара 5-ти гол. Иван Стоянов получи асистенция от Милчо Ангелов, пребори се със защитник на Бистрица и остана очи в очи с вратаря Василев. Опитният нападател реализира без проблеми петото попадение в мача за "болярите".

В двубоя имаше време и за 6-ти гол. Иван Стоянов центрира от фаул, а влезлият преди няколко минути Тонислав Йорданов първоначално игра с глава, топката се отби в крака на Зюмбюлев, но играещият под наем от ЦСКА футболист успя да си я вземе отново и да я вкара от близко разстояние.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА