Last news in Fakti

3 Март, 2020 22:35 1 953 5

Пламен Марков: Не съм доволен! ЦСКА трябва да промени играта си

  • цска-
  • ботев (враца)-
  • 2:1-
  • купа на българия-
  • пламен марков

''Всички, които обичат ЦСКА, желаят да виждат изразителни победи. В никакъв случай днешният успех не беше такъв'', заяви Марков след победата на ЦСКА над Ботев (Враца)

Пламен Марков: Не съм доволен! ЦСКА трябва да промени играта си - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор в ЦСКА Пламен Марков бе критичен след успеха на ''армейците'' в турнира за Купата на България с 2:1 срещу Ботев Враца.

Ето какво каза той след мача:

''Не само съм фен на ЦСКА, дълги години съм играл в клуба, работил съм. Не съм доволен от представянето, тъй като ЦСКА трябва да показва коренно различна, убедителна игра. Така е било във времето. Всички, които обичат ЦСКА, желаят да виждат изразителни победи. В никакъв случай днешният успех не беше такъв.''

Попитан колко важна е постигнатата победа над Ботев (Враца), Марков отговори така: ''Важна е, тъй като е за Купата и се определя в един мач, така че не можем да бъдем недоволни. В личен план, очаквам съвсем разично лице от ЦСКА и трябва да променим играта си.''


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бацето

    3 1 Отговор
    Пламен Марков ти си Марков европейски в Португалия
  • 2 Реалист

    4 8 Отговор
    Мусю Марков, ма то това Литекс ма
  • 3 ЦСКА

    1 3 Отговор
    Марков , направи нещо. Не стой статичн,о все пак си директор, присъствай на всяка тренировка! А на сърбина му е даден ултиматум - Купата или Чао. Но най-добре е начело на ЦСКА да застане Стойчо Младенов, Любо Пенев или доказано треньорско име на което му се работи, а не идва само за заплатата. Може да се изчака до лятото и за Стамен Белчев, който има договор с Арда до тогава. Но както някои написаха, Акрапович в Локо Пловдив беше плют във всеки мач от феновете, а след финала за купата го носиха на ръце.
  • 4 Гост

    2 2 Отговор
    Стадионаа??? Защо ни хвъргате в музиката?
  • 5 Чорбата

    3 3 Отговор
    Оранжева мъгла е паднала над Армията .