Last news in Fakti

4 Март, 2020 12:45 1 528 1

Неймар е основната трансферна цел на Барселона

  • неймар-
  • цена-
  • трансфер-
  • цел-
  • псж-
  • преговори-
  • барселона

Според каталунските медии цената на бразилеца е 170 милиона евро

Неймар е основната трансферна цел на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона е определило Неймар като приоритетна цел за летния трансферен прозорец, пише на днешната си първа страница Diario Sport. През миналото лято от “Камп Ноу” също правиха опити да си върнат бразилеца, но високите финансови изисквания на Пари Сен Жермен ги спряха. Сега в Каталуня са настроени по-оптимистично предвид по-малкия срок на договора на Ней Джуниър.

Контрактът му с френския клуб изтича през лятото на 2022 година. “Блаугранас” вярват, че през тази година ще получат и подкрепата на ФИФА, като се очаква централата да фиксира определена цена на бразилеца предвид договора му с парижани и изразено желание от футболиста да си тръгне.

Според каталунските медии цената на Неймар е около 170 милиона евро. Преговорите с ПСЖ няма да са никак лесни предвид това, че се очаква и офанзива на Реал Мадрид за Килиан Мбапе. Евентуална сделка за бразилеца ще намали драстично възможностите им за други нови попълнения. В Каталуня напомнят, че Неймар има съдебни искове срещу Барселона, възлизащи на обща стойност 36 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кoko

    0 0 Отговор
    Дано го хванете този да копа докато избие 170 милиона, сдухана работа...