Last news in Fakti

4 Март, 2020 17:17 902 2

Левски засвидетелства подкрепата си към Петър Хубчев с декларация

  • петър хубчев-
  • декларация-
  • левски-
  • футбол

Ето какво пишат директорите на сините

Левски засвидетелства подкрепата си към Петър Хубчев с декларация - 1
Снимка: БГНЕС

УС и НС на Левски излязоха с официална декларация, чрез която да засвидетелстват пълната си подкрепа към наставника на тима Петър Хубчев. Ето какво пишат директорите на сините:

ДЕКЛАРАЦИЯ

от членовете на Управителния и Надзорния съвет на

ПФК „ЛЕВСКИ“ АД

Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК „Левски“ АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на ПФК „Левски“ АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.

Управителен съвет на ПФК „Левски“ АД:
Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК „Левски“ АД:
Михаил Тодоров


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    3 0 Отговор
    Така и със Стоев направиха, един месец преди да го освободят. Общо взето където няма еднолична власт и разни НКП-та се мислят за глас народен така ще е
  • 2 Синфен

    1 0 Отговор
    А какво е мнението на собственика и президента на клуба бе кютуци ?