Last news in Fakti

8 Март, 2020 18:36 1 540 0

Пламен Константинов и неговият Локомотив спечелиха редовния сезон в Русия

  • пламен константинов-
  • волейбол-
  • локомотив новосибирск-
  • суперлига на русия

Локомотив (Новосибирск) гостува на Урал в Уфа

Пламен Константинов и неговият Локомотив спечелиха редовния сезон в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Пламен Константинов изведе водения от него Локомотив (Новосибирск) до спечелване на редовния сезон във волейболната Суперлига на Русия.

До това постижение се стигна без дори да се наложи възпитаниците на българския треньор да изиграят последния си мач от редовния сезон срещу Урал в Уфа, след като вицешампионът Зинет (Казан), с национала Цветан Соколов, загуби изненадващо като гост от Газпром-Югра (Сургут) с 0:3 в мача си от последния 21-и кръг, след отлични изяви на Теодор Салпаров за домакините.

Днес Локомотив на Пламен Константинов гостува на Урал в Уфа, където играе националът Светослав Гоцев. Двубоят е без значение за тимът от Новосибирск, който за първи път в своята история печели редовния сезон и ще е домакин на турнира от “Финалната шестица”.

За Урал двубоят е важен и победа днес може да класира Слави Гоцев, Алексей Спиридонов и съотборниците им за участие в плейофите.

Локомотив записа до момента 15 победи от 18 мача и с актив от 45 точки си осигури предварително първото място в Русия. До момента Локомотив (Новосибирск) е стигал максимум до трето място в редовния сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА