Last news in Fakti

8 Март, 2020 20:39 2 500 0

Бобан за Милан: Не знаех, че се намираме в диктатура като в Северна Корея

  • милан-
  • звонимир бобан-
  • футбол

Интервюто ми беше напълно легално и дойде, след като много мои запитвания и искания за яснота в клуба не получиха отговор

Бобан за Милан: Не знаех, че се намираме в диктатура като в Северна Корея - 1
Снимка: БГНЕС

Уволненият вчера директор на Милан Звонимир Бобан се изказа остро за ситуацията в клуба, като добави, че още през декември е била постигната договорка между “росонерите” и Ралф Рангник за треньорския пост на тима.

“Не знаех, че се намираме в диктатура като в Северна Корея. Интервюто ми беше напълно легално и дойде, след като много мои запитвания и искания за яснота в клуба не получиха отговор. Милан се разбра с Рангник през декември. Мога да му пожелая целия късмета на света, но трябваше поне да ми съобщят за това. Заслужавам да бъда информиран за тази инициатива. Газидис дори блокира някои януарски трансфери, защото не можехме да ги направим без съгласието на новия треньор”, коментира Бобан пред “Ил Джорнале”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА