Last news in Fakti

9 Март, 2020 09:16 2 659 4

Лошите новини в Левски нямат край

  • паулиньо-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол

От лекарския щаб на “сините” признаха, че не очакват никой от контузените да се възстанови за двубоя, а с травми са още Деян Лозев, Симеон Славчев и Филипе Нашименто

Лошите новини в Левски нямат край - 1
Снимка: БГНЕС

Лошите новини в Левски нямат край. След равенството 0:0 с Ботев Враца стана ясно, че бразилецът Паулиньо ще пропусне и домакинството на Лудогорец. Мачът от 25-ия кръг е в събота, 14 март от 17:15 часа на “Георги Аспарухов”.

От лекарския щаб на “сините” признаха, че не очакват никой от контузените да се възстанови за двубоя, а с травми са още Деян Лозев, Симеон Славчев и Филипе Нашименто.

На трибуните срещу Лудогорец ще бъде и капитанът Живко Миланов. Във Враца бранителят получи петия си жълт картон и ще бъде наказан за един мач.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисеров

    14 2 Отговор
    Нешка Робева е абсолютно права, ме самите футболисти трябва да намалят драстично заплатите си, които да огромни за нашия унизително нисък стандарт!! А не публиката да им събира дребни стотинки. Ръководството също!!! Кой българин получава 10-20-30 хиляди евро на месец, да работи по 4-5 часа на ден? Не разбирам феновете на Левски, кой от тях живее с такъв доход? Никой!!! И огромна част от тях дават пари за лошо играещи милионери??????

    Коментиран от #2, #4

  • 2 48484848

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бисеров":

    И най важното нищо не правят на терена не може да разбереш футбол ли играят или балет. А иначе по дискотеките са номер едно само мислят с коя да си легнат а на терена кръгли нули и това се отнася за всичко отбори. Да им се спрат всички пари които иска да играе за хоби и здраве да играе за пари НЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 3 Ганьо

    5 1 Отговор
    Оправданието е готово - изморени са и много контузии.
  • 4 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бисеров":

    Дай ми пример с една страна, в която хората получават заплати близки до тези на футболистите.