Last news in Fakti

9 Март, 2020 09:46 1 185 2

Валери Божинов пак резерва в Италия

  • пескара-
  • валери божинов-
  • футбол-
  • серия б

Пескара отстъпи с 0:4 на лидера Беневенто

Валери Божинов пак резерва в Италия - 1

Българският нападател на Пескара - Валери Божинов остана резерва при тежката загуба на неговиятим от лидера Беневенто с 0:4 в мач от Серия "B". Успехът доближи тима на Филипо Индзаги към елита на италианския футбол.

Беневенто води убедително в класирането с 69 точки и преднина от 20 точки пред втория Кротоне. Пескара е на 14-то място с 35 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що са не е резерва?

    4 1 Отговор
    Надника си върви, А и той няма за кога вече да се доказва, така че!

    Коментиран от #2

  • 2 Божинката

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Що са не е резерва?":

    Както вече писах, поздравявам целия български народ! Това лято минавам в Ювентус заедно с Меси, и догодина всички ще говорят за "огненото трио" Роналдо, Меси, Божигол, гооооол! Догодина започвам, ще взема 8 златни топки, 8 златни чепика, ще стана 8 пъти голмайстор на света, ще стана европейски и световен шампион с България! И на 52 като закача цървулите, ще стана президент на България или на футбола! А може и на двете, все още не съм решил! Първо да дойде лятото да се съберем с Меси и Роналдо, че после ще видим! Поздрав на всички които вярват в мен!