Last news in Fakti

9 Март, 2020 17:15 1 208 2

Лудогорец затвори клубната си база заради коронавируса

  • лудогорец-
  • коронавирус-
  • отмяна-
  • затваряне-
  • клубна база

Българският шампион отмени и всички контроли на ДЮШ

Лудогорец затвори клубната си база заради коронавируса - 1
Снимка: ludogorets.com

Официалната страница на Лудогорец излезе с позиция, в която е написано, че се спира достъпа на външни лица до клубната база на клуба заради коронавируса:

"Предвид ситуацията с установени случаи с коронавирус в България и грип тип B и вземайки предвид препоръките на Кризисния щаб, Лудогорец взема следните превантивни мерки:

- Затваря се тренировъчния комплекс Спортен център Лудогорец за външни лица.

- Отменят се всички планирани масови мероприятия, както и контролни срещи на отборите от ДЮШ.

Ръководството на Клуба издаде специална заповед до всички треньори в Лудогорец и медицинските щабове на различните формации за мерките, които трябва да вземат за опазване здравето на футболистите и служителите на Лудогорец. Мерките са в сила за неопределен срок.

Продажбата на фен артикули продължава във всички партньорски обекти на ПФК Лудогорец, както и в онлайн магазина на клуба.

Ръководството на ПФК Лудогорец поднася извинения на своите привърженици за създаденото неудобство и благодари за проявеното разбиране."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домуса да го хване

    3 0 Отговор
    Короната дано
  • 2 Хасан

    2 0 Отговор
    Тия много изнежени се оказа ха бе.