Last news in Fakti

11 Март, 2020 10:47 1 579 0

Мерцедес прави спешни поправки по двигателя

  • мерцедес-
  • формула 1-
  • луис хамилтън-
  • двигател-
  • ремонт

Шампионите са успели да открият източника на проблемите, възникнали по време на зимните тестове в Барселона

Мерцедес прави спешни поправки по двигателя - 1
Снимка: Twitter

Мерцедес са предприели спешни поправки по двигателя, за да предотвратят повторна поява на проблемите, които имаха по време на зимните тестове в Барселона. На "Каталуния" шампионите се сблъскаха с неочаквани повреди, свързани с издръжливостта на задвижващата единица. Както на Мерцедес, така и на клиентите им от Уилямс се наложи на няколко пъти да сменят двигатели.

"Дали е притеснително? Със сигурност" коментира Люис Хамилтън. "Обикновено на зимните тестове сме доста по-уверени в издръжливостта, така че нещата не бяха перфектни".

В крайна сметка, инженерите са провели детайлен анализ и са установили източника на проблемите. Поправките са налице преди старта на сезона в Мелбърн този уикенд.

"Доволни сме, че срещнахме тези проблеми по време на тестовете, отколкото в състезателен уикенд, защото вече работихме по отстраняването им без да се налага да търпим наказания" обясни Тото Волф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА