Last news in Fakti

15 Март, 2020 17:33 1 071 0

Кайсар на Стойчо Младенов с нова победа в Казахстан

  • младенов-
  • кайсар-
  • окжетпес-
  • казахстан-
  • победа

Воденият от българския специалист отбор спечели с 1:0 срещу Окжетпес

Кайсар на Стойчо Младенов с нова победа в Казахстан - 1
Снимка: БГНЕС

Воденият от Стойчо Младенов отбор на Кайсар (Кизилорда) продължи успешния старт на първенството в Казахстан, което е едно от малкото, продължаващо въпреки пандемията от коронавирус. В мач от втория кръг тимът на Младенов победи като гост с 1:0 последния Окжетпес.

Единственото попадение за успеха реализира грузинеца Елгуя Лобхнидзе в 10-ата минута. Именно той донесе и успеха със същия резултат в първия мач на тима срещу Иртиш като тогава попадението бе в 11-ата минута.

Иначе двубоят бе своеобразно българско дерби и на терена, тъй като цял мач изиграха Алекс Колев за Кайсар и Пламен Димов за Окжетпес.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА