Last news in Fakti

16 Март, 2020 09:48 733 2

Ивелин Попов вкара, но Ростов загуби от Локо Москва

  • попов-
  • ростов-
  • попето-
  • локомотив москва-
  • дузпа-
  • гол

Бившият национал на България отбеляза от дузпа

Ивелин Попов вкара, но Ростов загуби от Локо Москва - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов вкара единственото попадение за Ростов при домакинската загуба на тима от Локомотив Москва с 1:3. Двубоят бе от 22-ия кръг на руския шампионат. Местното първенство е едно от малкото в Европа, които все още не са прекъснати заради разпространението на коронавируса.

Попето изигра цели 90 минути. Двубоят започна равностойно, но в края на първата част гостите от Москва успяха да поведат с 3:0. В рамките на 8 минути автогол на Сергей Песяков и попадения на Рифат Жемалетдинов и Гжегож Криховяк дадоха комфортния аванс на московчани.

В 63-ата минута Криховяк повали в наказателното поле Бахтиер Зайнутдинов, а главният рефер отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Ивелин Попов, който бе безкомпромисен и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата за 1:3.

Въпреки попадението, Ростов не успя да стигне до нещо повече в мача и записа петото си поражение от началото на първенството. Тимът остава на 4-о място с 38 точки, на 3 зад Краснодар и Локомотив Москва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vio

    2 1 Отговор
    Руснака си е просто говедо. Играе си руска рулетка. Айде да ги видим докога ше стоят на 50 случая. Тия гондоми ще пламнат по-зле от Испания!
  • 2 jjуууооо

    0 0 Отговор
    прекратиха и руското първенство от 17 март до 15 април минимум....в Европа само турското продължава след 17 март.