Last news in Fakti

20 Март, 2020 12:46 1 082 0

В McLaren се успокоиха: Всички са с отрицателни тестове за коронавирус

  • mclaren-
  • формула 1-
  • коронавирус

Всичко върви добре и сме в позитивно настроение

В McLaren се успокоиха: Всички са с отрицателни тестове за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Общо седем служители на McLaren са с отрицателни проби за коронавирус, потвърдиха от отбора във Формула 1 в сряда. През миналата седмица 16 служители на McLaren бяха поставени под карантина. Членовете на екипа на британския отбор ще останат в изолация през следващата седмица, за да бъде спазен 14-дневният срок. Трима от ръководителите на McLaren също останаха в Австралия заради мерки за сигурност. Пилотът на отбора Карлос Сайнц, който се завърна у дома, написа в профила си в Туитър, че пробата му за новия вирус е отрицателна.

"Всичко върви добре и сме в позитивно настроение", заявиха от McLaren.

По-рано през седмицата британците обявиха, че единственият член на тима с първоначален положителен тест вече няма никакви симптоми и се чувства добре. Той бе диагностициран с коронавирус и отборът остана под карантина в Мелбърн, където трябваше да се проведе Гран При на Австралия. Първото състезание от сезон 2020 във Формула 1 бе отменено, както и следващите шест надпревари от календара. Така стартът на шампионатът засега ще бъде даден най-рано през лятото, когато по програма на 7 юни трябва да се проведе Гран При на Азербайджан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА