Last news in Fakti

22 Март, 2020 14:09 7 227 10

Промоутърът на Кобрата нанесе много тежък удар по Антъни Джошуа

  • боб аръм-
  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа

Боб Аръм смята, че Джошуа има много съмнителна брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това, за да го нокаутира

Промоутърът на Кобрата нанесе много тежък удар по Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Боб Аръм е убеден, че боецът му Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа на 20 юни, след което ще продължи напред, за да се бие с победителя от третата битка на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Аръм споделя, че е бил промоутър на Анди Руиз в по-голямата част от неговата кариера и мексиканецът не се славил с нокаутираща сила, предава mma.bg.

Боб смята, че Джошуа има много съмнителна брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това и ще го нокаутира. Все още не се знае дали битката ще се състои и Аръм споделя, че чакат становище от комисиите в бокса, които от своя страна чакат от властите. Битката между тях е насрочена за Лондон, но най-вероятно ще бъде просрочена с няколко месеца.

Ето какво сподели Аръм за срещата:

''Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руиз преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руиз, с изключение на предишния му с Димитренко, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руиз. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика.

Той води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи, ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руиз с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо това, което казах, е че ако Руиз може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира.

Не се и съмнявам, че Джошуа и Хърн ще искат да организират битка с Фюри. Има и други бойци, които са замесени. Трябва да видим дали битката между него и Джошуа ще се получи. Хърн е човек, който говори прекалено много. Комисиите в бокса нямат идея кога ще може да започнем. Нямаме идея какво ще стане и ще трябва да чакаме становище от комисиите.''


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 суши с чесън

    4 3 Отговор
    На тия не им ли омръзна да се бият виртуално ?
  • 2 Аноним

    3 2 Отговор
    Да се бият на закрито благотворително да подкрепят болниците и да ги дават навсякъде по Тв . Стига са лицемерничели всички с пари
  • 3 кличко

    6 4 Отговор
    То и мен щеше да ме нокаутира, ама не можа

    Коментиран от #9

  • 4 Джон

    3 4 Отговор
    Аръм е изкуфял дъртак, опитва се с жълтини да вдигне цената ама надали...
  • 5 Шум за нищо

    5 3 Отговор
    Говори празни приказки, за да вдигне нивото на интерес и гледаемост, с цел са изкара повече пари от мача. Джошуа е бърз, млад, издържалив, прави много разнообразни тренировки и беше олимпийски и световен шампион, което без талант не става, а нашия и до бронз не стигна, като млад.
  • 6 Джошуа

    3 4 Отговор
    нямал брадичка. Той обаче има мозък.
  • 7 Неразбиращ

    5 0 Отговор
    Някой да ми обясни,каква е тази “българска”
    дума-промоУтЪр!!!!!!! а,също така -фрайстайл,
    и лайфстайл,сигурно съм се родил твърде рано,
    и ми е минало времето за да ги науча....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мал Шанс

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "кличко":

    Пулев наистина имаше шанс да нокаутира Кличко ! При една размяна на удари доста разклати Кличко и видях страха в очите му !Тогава беше момента да го подложи на тотален натиск , но го пропусна !
  • 10 Ахмак

    1 0 Отговор
    Хора трябват , интрига да има ,така се промотира!Не се стои тихомълком и се организира мач за световните титли!