Last news in Fakti

27 Март, 2020 11:26 2 324 6

Нападател на Лудогорец спаси възрастна жена, припаднала на улицата в Разград

  • якуб шверчок-
  • лудогорец-
  • разград-
  • футбол

Благодарение на адекватната намеса на поляците, Наталия стига бързо до болницата, докторите я вдигнали на крака и вчера тя вече си бе вкъщи

Нападател на Лудогорец спаси възрастна жена, припаднала на улицата в Разград - 1
Снимка: БГНЕС

73-годишната разградчанка Наталия Петрова благодари чрез разградския вестник „Екип 7“ за оцеляването си на „Спешна помощ“ и специално на футболиста на „Лудогорец“ Якуб Шверчок и жена му, благодарение на които е стигнала бързо до медиците.

На 23-ти март сутринта Наталия тръгнала да купува лекарства на съпруга си, но припаднала на улицата, близо до дома им на улица „Бузлуджа“ 21. В този момент оттам минал заедно с приятелката си футболистът на „Лудогорец“ Якуб Шверчок. Без колебание полякът показал, че има бързина и точна реакция не само на терена, но и в трудна житейска ситуация. Нападателят и жена му Алина Войтас – бивша полска хандбална националка, веднага се притекли на помощ и издърпали разградчанката от платното на тротоара. После футболистът позвънил в „Спешна помощ“ обяснил колкото може на полско-български каква е ситуацията и за по-сигурно потърсил човек в пустия по това време район, за да помогне в комуникацията.

Благодарение на адекватната намеса на поляците, Наталия стига бързо до болницата, докторите я вдигнали на крака и вчера тя вече си бе вкъщи – с рани, синини и отоци по главата, но жива. И съвсем сериозно ни каза, че чака да мине епидемията, за да почне да гледа мачове на „Лудогорец“ - този път заради изявите на любимия си вече футболист Якуб Шверчок.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еблю

    7 0 Отговор
    Това ако е вярно адмирации за поляка стига тази новина да не е като ПР който си направи Гелосания с боядисаната коса който оздравя за 5 дни което е световен рекорд!
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    Респект и адмирации! Може пък човечеството да има шансове за оцеляване, знае ли човек?!
  • 3 Професор по Стоманобетон

    5 3 Отговор
    Защото в Лудогорец има професионалисти спортисти не свине и говеда

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДУМУС БЕЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Професор по Стоманобетон":

    Така ми харесваш подлого
  • 6 Yuri

    1 1 Отговор
    Bravo polqk ima6 harakter evalla na tebe SAMO LUDOGORETS RAZGRAD