Last news in Fakti

30 Март, 2020 10:07 1 443 1

Съдиите на мача Валенсия - Аталанта: Бяхме в центъра на заразата, но късметът беше с нас

  • аталанта-
  • валенсия-
  • шампионска лига-
  • коронавирус-
  • съдии-
  • себастиан колцеску

Признавам, че се уплаших леко предвид, че жена ми е бременна

Съдиите на мача Валенсия - Аталанта:  Бяхме в центъра на заразата, но късметът беше с нас - 1

Четирима румънци бяха в центъра на голямата зараза, пламнала след осминафиналния реванш от Шампионската лига между Валенсия и Аталанта (3:4) на 10 март. Това са съдиите, ръководили двубоя.

Голяма част от футболистите и треньорите бяха поставени под карантина, а доста от тях пипнаха коронавируса.

Румънският арбитър Овидиу Хацеган ръководи двубоя с асистенти Октавиан Шовре и Себастиан Джордже, а четвърти съдия беше Себастиан Колцеску.

"Здрави сме, слава Богу! Бяхме в центъра на заразата, но късметът беше с нас. Само аз имах леки симптоми, суха кашлица. Нищо сериозно, дори не бих обърнал внимание на това при други обстоятелства. Признавам, че се уплаших леко предвид, че жена ми е бременна", коментира главният съдия пред официалния сайт на румънската футболна федерация.

"След като се изследвах и дойдоха резултатите, всичко е наред - отрицателен е. Труден момент за всички, но той ще отмине. Трябва да сме внимателни и да защитаваме себе си и близките си! Ще имаме време да направим всичко, но сега е нужно да се грижим за здравето си и нищо повече! Всичко това има значение! Нека бъдем отговорни и да уважаваме мерките, предприети от властите", добавя той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епидемиолог

    2 0 Отговор
    Само аз имах леки симптоми, суха кашлица. Нищо сериозно, дори не бих обърнал внимание на това при други обстоятелства. Изкарал си го на крак. Прави нов тест за антитела бе серсемино!!!